Σεμινάρια πιλάτες

Σεμινάρια πιλάτες

Για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στην τεχνική του πιλάτες το Pilates Studio στην Πεντέλη διοργανώνει σεμινάρια πιλάτες και εκπαιδεύσεις πιλάτες. Τα σεμινάρια γίνονται από πιστοποιημένους δασκάλους και το κόστος τους είναι εξαιρετικά χαμηλό. Στα σεμινάριά μας φιλοξενούμε μαθητές από τα βόρεια προάστια της Αθήνας και ολόκληρη την Αττική.

Ο χώρος του γυμναστηρίου μας είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να μπορεί να υποστηρίξει ένα σεμινάριο πιλάτες. Η επαγγελματική παρακολούθηση δίνει τη δυνατότητα στους ασκούμενους στο σεμινάριο να ελέγχουν οποιαδήποτε στιγμή τη στάση του σώματός τους. Τα σύγχρονα βοηθήματα συνεισφέρουν στην επιτυχία του σεμιναρίου.

Στα σεμινάρια πιλάτες που διοργανώνονται από το pilatesstudio.gr όλοι οι δάσκαλοί μας διαθέτουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις, εκπαιδεύσεις και πείρα. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από δασκάλους της σχολής αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτές pilates. Στόχος μας είναι να γνωρίσουν οι μαθητές μας όσο περισσότερες τεχνικές πιλάτες γίνεται. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να αποφασίσουν ποια τους ταιριάζει καλύτερα.

Τα σεμινάρια pilates είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθει κανείς σε επαφή με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής. Μέσα από ένα σεμινάριο μπορεί να γνωρίσει κανείς άμεσα τις διάφορες πτυχές και τις πολύπλευρες ασκήσεις του πιλάτες. Με τον τρόπο αυτό θα γυμνάσει το σώμα του καλύτερα. Ο καθοδηγητής τους σεμιναρίου θα βρίσκεται δίπλα σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε. Θα σας βοηθήσει παράλληλα να εκτελέσετε σωστά την άσκηση.

Σεμινάρια πιλάτες: σε ποιούς απευθύνονται

Τα σεμινάρια πιλάτες απευθύνονται σε όσους θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στο πιλάτες και ενδιαφέροναι να γνωρίσουν τις διάφορες ασκήσεις που το αποτελούν. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου pilates στο στούντιο πιλάτες θα μπορέσετε να τελειοποιήσετε την τεχνική σας στις περισσότερες ασκήσεις του πιλάτες αλλά και να γνωρίσετε καινούριες μεθόδους από τους κορυφαίους δασκάλους.

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλλου, σωματότυπου ή φυσικής κατάστασης. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνουμε σεμινάρια για αρχαρίους και προχωρημένους ώστε ο καθένας ανάλογα με το επίπεδό του να μπορέσει να βελτιώσει τις τεχνικές του. Για να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό μαθητών αλλά και για να δώσουμε σε όλους σας τη δυνατότητα να γνωρίσετε το πιλάτες τα σεμινάρια είναι σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Για το κόστος του σεμιναρίου θα ενημερώνεστε από τη γραμματεία μας όπως και για τους τρόπους πληρωμής.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων μας στο πιλάτες θα μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα μας και η γραμματειακή υποστήριξη θα μπορέσει να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε και εμείς θα φροντίσουμε να τη λύσουμε άμεσα.