Πιλάτες στο σπίτι

Πιλάτες στο σπίτι

Μπορώ να κάνω ασκήσεις Pilates στο σπίτι;

Μπορείτε να εξασκηθείτε εξίσου εύκολα στο σπίτι σας με ένα απλό χαλί γιόγκα και μια ρουτίνα Pilates. Το Pilates όχι μόνο σφίγγει και τονώνει τους μυς σας, αλλά επίσης ενισχύει το σώμα σας και αυξάνει την ευελιξία του πυρήνα σας. Περιλαμβάνει προπονήσεις που αποτελούνται από ακριβείς κινήσεις και συγκεκριμένες τεχνικές αναπνοής.

Τι χρειάζομαι για το Pilates στο σπίτι;

 1. Ματ Πιλάτες Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε γενικό κολλώδες στρώμα (όπως ένα στρώμα γιόγκα), για πιλάτες είναι συχνά καλύτερο να έχετε ένα παχύτερο στρώμα.
 2. Μπάλα άσκησης
 3. Ζώνες αντίστασης
 4. Δαχτυλίδι πιλάτες
 5. Μπουκάλι νερό.

Αρκούν τα 20 λεπτά του Pilates την ημέρα;

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ότι οι προπονήσεις Pilates 10 έως 20 λεπτών είναι αποτελεσματικές για αυτούς. Οι μικρότερες προπονήσεις είναι πιο αποτελεσματικές στο πλαίσιο ενός συνολικού προγράμματος γυμναστικής που περιλαμβάνει προπόνηση με καρδιακές ασκήσεις και ακόμη μακρύτερες πιλάτες, αλλά αν κάνετε μόνο 10 ή 20 λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα, θα δείτε θετικές αλλαγές στο σώμα σας.

Είναι εντάξει να κάνετε Pilates κάθε μέρα;

Ο Τζόζεφ Πιλάτες έλεγε να το κάνει τρεις φορές την εβδομάδα. Το Pilates είναι αρκετά ασφαλές για κάθε μέρα. Αρχικά, μπορεί να θέλετε να το κάνετε κάθε μέρα, ώστε να έχετε ρυθμό και να γίνετε συνεπείς. Τότε ένας καλός στόχος είναι να το κάνετε κάθε δεύτερη μέρα.

Μπορείτε να κάνετε το Pilates χωρίς μηχανή;

Οι κινήσεις Pilates τείνουν να στοχεύουν τον πυρήνα, αν και οι ασκήσεις λειτουργούν και σε άλλες περιοχές του σώματός σας. Μπορείτε να κάνετε το Pilates με ή χωρίς εξοπλισμό, αλλά ανεξάρτητα από το τι, περιμένετε οι κινήσεις να περιλαμβάνουν αργές, ακριβείς κινήσεις και έλεγχο αναπνοής.

Είναι το Pilates καλό για άτομα πάνω από 50 ετών;

Τα οφέλη της ενδυνάμωσης των μυών σημαίνει ότι είναι επίσης πολύ ευεργετικό για άτομα πάνω από 50 ετών. Αυτό συμβαίνει επειδή, καθώς μεγαλώνετε, αρχίζετε να χάνετε μυϊκή μάζα και η ενασχόληση με μια τακτική ρουτίνα Pilates θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε αυτούς τους μυς μακροπρόθεσμα.

Τι πρέπει να φάω μετά το Pilates;

 • Δημοσιεύστε το Pilates, μπορείτε να πάτε πιο ουσιαστικά ανάλογα με την ώρα της ημέρας για ένα γεύμα που περιέχει ποιοτικούς υδατάνθρακες χαμηλής περιεκτικότητας GI, πρωτεΐνες και καλά λίπη.
 • Περιτύλιγμα ολικής αλέσεως με χούμους, φασόλια και χόρτα σαλάτας.
 • Κουάκερ.
 • Αυγά ποσέ σε κοκκώδη τοστ.
 • Σάντουιτς με άπαχο κρέας και σαλάτα.
 • Quinoa σαλάτα ή Stir fry.