Πότε βλέπω αποτελέσματα από το πιλάτες;

Πότε βλέπω αποτελέσματα από το πιλάτες;

Μπορείτε να χάσετε λίπος στην κοιλιά κάνοντας Pilates;

Αλλά δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για γυμναστική για να δείτε αποτελέσματα στο σώμα σας.

Το Pilates μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή για να μειώσετε το κοιλιακό λίπος και τα κιλά πετυχαίνοντας και καλή γράμμωση . Είναι καλύτερο από το να πηγαίνεις σε γυμναστήριο κάνοντας ατελείωτους κοιλιακούς σε όργανα για να χάσεις λίπος στην κοιλιά. Αυτό είναι επειδή το πιλάτες εστιάζει στο βαθύτερο στρώμα των κοιλιακών.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνω Pilates;

Ένας καλός κανόνας είναι ότι στο Pilates, όπως και με πολλά άλλα συστήματα γυμναστικής, η άσκηση προπόνησης πρέπει να γίνεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα που θα αυξήσει τη δύναμη, την ευελιξία και την αντοχή. Ωστόσο, πρέπει να θεωρηθεί ως το ελάχιστο, όχι το ιδανικό.

Αρκούν τα 20 λεπτά άσκησης Pilates την ημέρα;

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ότι οι προπονήσεις Pilates 10 έως 20 λεπτών είναι αποτελεσματικές για αυτούς. Οι συντομότερες προπονήσεις είναι πιο αποτελεσματικές στο πλαίσιο ενός συνολικού προγράμματος γυμναστικής που περιλαμβάνει προπόνηση με καρδιακές ασκήσεις και μακρύτερες ασκήσεις πιλάτες, αλλά αν κάνετε μόνο 10 ή 20 λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα, θα δείτε θετικές αλλαγές στο σώμα σας. Η διάρκεια των μαθημάτων παίζει ρόλο στα αποτελέσματα όπως και η ένταση.

Αποτελέσματα πιλάτες

Μειώνει τη περιφέρεια της μέσης το Pilates;

Ο κύριος στόχος του Pilates δεν είναι να κάνει τη μέση μικρότερη. Το Pilates στοχεύει στην ενίσχυση των μυών του πυρήνα και στην επιμήκυνση της μέσης σας μέσω ορθοστατικής διόρθωσης. Οι κοιλιακοί και τα «ροκανίσματα» δεν στοχεύουν τα παχάκια ή το λίπος της κοιλιάς ή της πλάτης που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε παχύτεροι.

Μπορεί το Pilates να αλλάξει το σχήμα του σώματος;

Το Pilates προάγει την απώλεια βάρους και τη μακρά, αδύνατη εμφάνιση. Εάν ασκείτε τακτικά, το Pilates θα αλλάξει το σώμα σας. Είναι γνωστό για τη δημιουργία μακρών, ισχυρών μυών και πιο λεπτή εμφάνιση, το Pilates βελτιώνει τον μυϊκό σας τόνο, ισορροπεί το μυϊκό σύστημα, υποστηρίζει την όμορφη στάση του σώματος και σας διδάσκει να κινείστε με ευκολία και χάρη.

Πόσο γρήγορα λειτουργεί το Pilates;

Για να παραθέσουμε τον δημιουργό του τον Τζόζεφ Πιλάτες:

«Σε 10 συνεδρίες θα νιώσετε καλύτερα, σε 20 θα φαίνεστε καλύτερα και σε 30 θα έχετε ένα εντελώς νέο σώμα».

Εάν κάνετε 2-3 μαθήματα την εβδομάδα, θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα σε 10-12 εβδομάδες. Εάν παρακολουθείτε ένα μάθημα την εβδομάδα, θα εξακολουθείτε να βλέπετε αποτελέσματα, αλλά θα διαρκέσει περισσότερο.

Ποιές είναι οι δυσκολίες του Pilates;

Η πρώτη φορά που κάνετε οποιοδήποτε νέο μάθημα γυμναστικής μπορεί να είναι λίγο άβολο. Αλλά για κάποιο λόγο, τα μαθήματα Pilates δεν διαφέρουν. Ίσως είναι το pilates mat που προσδιορίζει συγκεκριμένο χώρο εκγύμνασης, ίσως το Pilates Reformer, με τα λουριά και τα ελατήρια του. Ίσως είναι τα ονόματα των ασκήσεων που δεν έχετε ξανακούσει. Όλα όμως ξεπερνιούνται με λίγο χρόνο και κόπο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της γιόγκα και του Πιλάτες;

Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ της Γιόγκα και του Pilates είναι ότι η γιόγκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της ευελιξίας του σώματος και των αρθρώσεων. Το πιλάτες επικεντρώνεται στην προσπάθεια χαλάρωσης με γυμναστική αλλά ταυτόχρονα να ενισχύει τους τεταμένους μύες.