Μαθήματα Yoga

Μαθήματα Yoga

Η ενασχόληση με την Γιόγκα δίνει ηρεμία σώματος και πνεύματος και μεγάλη ευκαμψία. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, θα νιώσουμε τις ευεργετικές επιπτώσεις της γιόγκα στις καθημερινές μας αντιδράσεις σε όσα μας απασχολούν. Η αντιμετώπιση της πραγματικότητας θα γίνεται με τελείως διαφορετικό τρόπο.

Παράλληλα, μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, θα δούμε το σώμα μας να μεταμορφώνεται. Οι κινήσεις μας απελευθερώνονται, γίνονται πιο εύκολες. Αισθανόμαστε αρκετά χρόνια νεότεροι και δυνατότεροι. Αυτό δεν τονώνει μόνο το σώμα αλλά και την ψυχική μας διάθεση. Η μεταμόρφωση είναι καθολική.

Μαθήματα Γιόγκα στην Αθήνα

Στον χώρο μας, στην Πεντέλη, μπορείτε να ξεκινήσετε μαθήματα γιόγκα σε μικρές ομάδες. Μόνο έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα έχετε την αμέριστη προσοχή του εκπαιδευτή, για μέγιστο αποτέλεσμα. Δείτε το ωράριο λειτουργίας για μαθήματα yoga.

Για ατομικά μαθήματα γιόγκα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία μας τηλεφωνικά (210.80.47.244) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να κανονίσετε το ωράριο και την τιμή.

Κατά καιρούς, το κέντρο μας διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΟΓΚΑ. Σκοπός είναι να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους που αρχικά διστάζουν να γνωρίσουν την γιόγκα και να δουν αν τους ταιριάζει. Οι σχετικές ανακοινώσεις γίνονται από την σελίδα μας στο Facebook αλλά κα από το site μας.

Μαθήματα Γιόγκα, τιμές

Στον χώρο μας, τα μαθήματα yoga γίνονται σε οικονομικές τιμές, προσιτές για όλους. Για όσους μπορούν να παρακολουθούν αδιάκοπα, η πληρωμή μπορεί να γίνει σε μηνιαία βάση. Για τους πιο πολυάσχολους, υπάρχουν ειδικά πακέτα πληρωμής ανά μάθημα.